Oj, har inte skrivit här sen i september märker jag… Dåligt av mig men jag är nog helt enkelt inte en person som bloggar ofta, alla kan ju inte vara det!

Jag tänkte i alla fall uppdatera lite om vad som hänt på senaste. Min senaste landsbygdsrelaterade artikel om mjölk fick både en positiv och en negativ kommentar. Kul att man väcker lite känslor åtminstone 🙂 Som jag skrev då så är jag lite emot mjölk och slutade själv dricka det för 5 år sedan.

När det kommer till träning så har jag kört ganska mycket med min eleiko stång som jag skrev om här.  Har haft den gamla ladan som gymlokal i höst och det har varit mycket kul. Jag har haft en fet ljudanläggning och kört riktigt tunga övningar i klassisk styrkelyft stuk. Har kunnat skrika exakt hur högt som helst, vilket faktiskt är en fördel i många övningar.

Men nu känner jag att det är dags för en liten förändring i min träningsinriktning. Dels börjar det bli för kallt för att vara ute i ladan. Och sen så börjar jag bli lite väl ”fet” av att bara träna hårt och äta mycket… Jag beställde nyligen ett gåband från Sporttemas hemsida. Ett gåband är typ en enklare variant av ett löpband och som det låter främst avsett att gå på.

Jag valde ett gåband för jag verkligen ogillar att springa. Och jag tycker det är på tok för kallt för att gå riktigt långa promenader utomhus nu på vintern. Att ge sig ut och gå är ändå den mest skonsamma och sköna metoden för att gå ner i vikt!

Självklart ska jag fortsätta att styrketräna, men intensiteten ska minskas. Från kanske 5 dagar i veckan till 2-3. Så ska jag istället gå 1-2 timmar på bandet varje dag. Hoppas kunna gå ner ca 5-10 kg under vintern. Önska mig lycka till 🙂